Tot mobilierul vândut în magazinul nostru este acoperit de o garanție de 24 de luni a producătorului. Baza pentru cererile de garanție este dovada achiziției. Repararea echipamentului și înlocuirea unei părți sau a întregului produs nu prelungește perioada de garanție.


Ce acoperă garanția?

Garanția acoperă defectele tehnologice descoperite în timpul utilizării mobilierului (care nu rezultă din utilizarea necorespunzătoare a mobilierului).


Ce măsuri ia producătorul în condițiile de garanție?

În cazul unui defect amovibil - reclamația se soluționează prin reparație la Garant. In cazul unui defect nedemontabil sau in cazul in care îndepărtarea acestuia ar avea impact asupra valorilor funcționale sau estetice – reclamația se soluționează prin înlocuirea elementelor individuale cu altele noi, lipsite de defecte, sau înlocuirea întregului mobilier, daca este cazul. Alegerea metodei de soluționare a reclamației este în cele din urmă decisă de producător.

Cumpărătorul nu poate solicita înlocuirea mobilierului defect cu unul nou, fără defecte, atunci când Garantul este în măsură să efectueze o reparație efectivă, Garantul va îndeplini obligațiile în temeiul garanției cât mai curând posibil, adică termenul limită ținând cont de tipul defectului și de posibilitățile tehnice de înlăturare a defectului.

Împiedicarea garantului de a inspecta mobilierul și/sau de a efectua reparații este considerată o renunțare la exercitarea drepturilor în temeiul garanției acordate.


Excepții

Garanția nu se aplică atunci când mobilierul a fost asamblat necorespunzător (nu în conformitate cu instrucțiunile), depozitat, utilizat, conectat, prelucrat sau curățat necorespunzător folosind metode sau agenți de curățare necorespunzători. Respectați întotdeauna recomandările pentru asamblarea, instalarea și îngrijirea produselor. Garanția nu acoperă uzura normală, inclusiv zgârieturi, rupturi sau tensiuni, precum și alte deteriorări mecanice.


Recomandări privind îngrijirea

 • Mobilierul trebuie utilizat în locuri fără umiditate și nu trebuie expus la condiții meteorologice.
 • Ștergeți toate suprafețele cu o cârpă moale umezită cu apă caldă sau detergent delicat, apoi ștergeți cu o cârpă uscată și curată.
 • Când mutați mobilierul, țineți-l de corpus din partea de jos. Nu apucați mânerele sau alte accesorii care nu sunt destinate acestui scop. Când mutați mobilierul, țineți-l de structura de susținere și nu de alte elemente.
 • Mobila nu trebuie să fie încărcată foarte tare, deoarece riscă să fie deteriorată.
 • În timpul utilizării, verificați conexiunile excentrice de mai multe ori pe an pentru slăbire. Dacă este necesar, strângeți legăturile.
 • Nu stați pe mobilier, deoarece reprezintă o amenințare pentru utilizator și poate duce la un accident, precum și la deteriorare.

  ÎNCERCĂRILE NEAUTORIZATE DE REPARARE INVALIDEAZĂ GARANȚIA!
  Produs adăugat la lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.