MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. Vânzătorul pune la dispoziție următoarele metode de plată:

1.1. plata tradițională virament bancar în contul bancar al Vânzătorului,

1.2. plata la livrare cu așa-numitul "ramburs la livrare",

1.3. plata prin intermediul serviciilor de plată electronică.

2. În cazul plății prin transfer bancar tradițional, plata trebuie efectuată în contul bancar numărul: RO57BACX0000001771607000 (UniCredit Bank) MAZZONI EXPORT sp. z o.o., ul. Stryczyńskiego 2a, 63-750 Sulmierzyce, CIF: PL6211820424. În titlul transferului, introduceți "Nr. comandă........"

3. În cazul plății la livrare, coletul este expediat după verificarea corectitudinii datelor de adresă.

4. În cazul plății prin servicii de plată electronică, Clientul va efectua plata înainte de începerea Comenzii. Serviciile de plată electronică permit efectuarea de plăți cu cardul de credit sau prin transfer rapid de la banca pe care o alegeți.

5. Clientul este obligat să plătească prețul conform Contractului de Vânzare în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii acestuia, cu excepția cazului în care Contractul de Vânzare prevede altfel.

6. În cazul în care alegeți să efectuați plățile descrise la punctele 1.1 și 1.3, Produsul va fi expediat numai după ce a fost plătit.


COSTUL, CALENDARUL ȘI MODALITĂȚILE DE LIVRARE A PRODUSULUI

1. Costurile de livrare ale produsului sunt determinate în timpul procesului de comandă și depind de alegerea metodei de plată și de metoda de livrare a produsului achiziționat.

2. Data livrării produsului constă în momentul finalizării produsului și momentul livrării produsului de către transportator:

2.1. Timpul de finalizare a produsului este cuprins între 5 și 30 de zile lucrătoare.

2.2. Livrarea Produsului de către transportator se efectuează în termenul declarat de către transportator, și anume până la 10 zile lucrătoare (livrarea are loc numai în zilele lucrătoare, cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și sărbători legale).

3. Produsele achiziționate în Magazin sunt trimise prin GLS, DPD sau FAN Courier, iar în cazul transportului paleții GEIS.

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.